top of page

Letní počteníčko

Taky si užíváte léta? :) Prázdniny jsou konečně tady a s nimi i pohodička, leháro a spousta zábavy. Asi i vy patříte mezi jedince, kteří si zábavu užívají s knížkou v ruce, jinak byste na můj blog nejspíš nezavítali :) A právě pro vás mám na léto připravenou skvělou akci.

Nedávno vyšla má nová kniha s názvem Dcera hvězd. První díl o válečnici bohů si můžete zakoupit jak v knihkupectvích a na internetu, tak i přímo u mě. Snad vám zpříjemní dny trávené jak u vody, na chatě nebo třeba na dovče u moře ;-)

Proto si ji nyní můžete objednat pouze za 290 Kč (místo 349 Kč). Poštovné je jen 60 Kč a knížka Vám přijde rovnou domů. Kdo bude rychlý a objedná ještě dnes, získá zdarma mini komiks k Dceři hvězd a také ebook 4 kroky jak napsat knihu zdarma.

Jsou pro vás také připraveny další dárky - sada záložek, podpisová kartička a ilustrace ke knížce. Všechno v jednom balíčku.

A aby toho čtení na to léto nebylo málo, můžete si rovnou objednat i další mé knížky se slevou 10%. Jedná se o Snížkova dobrodružství, Syna pekel nebo Volání sirény, či o Křišťály moci - Minotaura.

Pokud Vás nabídka zaujala, pište na můj email michaela.nelien@seznam.cz, nebo rovnou objednávejte vyplněním objednávky ZDE.

Populární příspěvky
Prohlédněte si i jiné články
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page