top of page

Chcete vyhrát Dceru hvězd?

Vydání Dcery hvězd se blíží (už 9. dubna!!) a již nyní máte možnost zasoutěžit si právě o tuhle mou novinku :) Těšíte se? Měli byste! Dva z vás mají šanci knížku vyhrát!


Soutěž pořádá projekt Podpora českých autorů, jejímž autorkám tímto z celého srdce děkuji za všechnu pomoc a podporu. Jejich práce je úžasná a já si velmi cením jejich zájmu právě o české autory. Kéž by takových skvělých lidí, jako jsou tyto dámy, bylo víc.




Pokud vlastníte Facebook, stačí sdílet příspěvek se soutěží a napsat ke sdíleném příspěvku "Zaujala mě tato kniha" nebo něco podobného :) Je to skvělé, protože tím můžete dát svým přátelům a známým o knížce vědět, a kdoví, třeba se naše čtenářská rodina zase o něco rozroste ;-)

Soutěžní článek najdete zde: https://www.facebook.com/podporaceskychautoru/

Soutěž trvá až do 30. března.

Anotace:

Samota je jako červ, který vás zevnitř pomalu užírá. Dcera hvězd Arinala, kdysi mocná válečnice bohů, zůstala sama mezi obyčejnými smrtelníky. Odolá instinktům vražedkyně?


Dcery hvězd se staly po válce bohů štvanou zvěří. Zbídačenému světu vládne krutou rukou zrůdný národ gronů, kvůli kterému všechna království zanikla. Lidé nepředstavují nic jiného než otrockou sílu a potravu pro stvůry.

V lese za osadou hnije tajemství deroucí se ze záhrobí. Arinala se stala součástí plánu čehosi, co mělo zůstat dávno pohřbené. Co když ale sama sebe připravila o jedinou možnost, jak z téhle noční můry uniknout? Může se znovu stát Dcerou hvězd, nebo už je pozdě?


Vazba: V2

Formát: 155×227 mm

Barva:obálka (4/0)

Počet stran: 388

DPC: 349.– Kč

Rok vydání: 2018

Populární příspěvky
Prohlédněte si i jiné články
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page